Vaga els treballadors de Pignone de Castellbisbal contra el tancament de la planta

L'aturada de cinc hores es repetirà dilluns vinent contra la pretensió de General Electric d'extingir 21 dels 24 llocs de treball de la planta

Redacció
 
 
 

Els sindicats CCOO i UGT han convocat dues jornades de vaga parcial de cinc hores a la factoria de Pignone, de Castellbisbal, contra l’expedient presentat per la multinacional General Electric que té com a objectiu tancar aquest centre de treball i extingir 21 dels 24 llocs de treball actuals. La vaga ha començat divendres, 4 i continuarà dilluns, 7 de novembre, entre les vuit del matí i la 1 de la tarda.

Aquest divendres,coincidint amb la vaga, el comitè d’empresa i els sindicats CCOO i UGT tenen previst reunir-se amb l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, per demanar el suport del consistori en defensa de la continuïtat de la planta i dels llocs de treball. Els treballadors s’han concentrat a les 9 del matí davant de l’Ajuntament de Castellbisbal per expressar el seu rebuig a l’expedient.

CCOO d’Indústria va mostrar dijous passat el seu suport a la vaga, va manifestar el seu “rebuig absolut” a l’ERO presentat per General Electric, i va denunciar que la multinacional nord-americana destrueix ocupació i teixit industrial a Catalunya. Per això, emplaça el Govern de la Generalitat a intercedir davant la multinacional i prendre les mesures oportunes per evitar el tancament de la planta i la corresponent pèrdua de llocs de treball.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*