USOC desconvoca la vaga a l’empresa CELSA de Castellbisbal

L'empresa ha retirat les seves propostes que incrementaven la flexibilitat i pretenien modificar unilateralment el calendari laboral

Redacció
 
 
 

La vaga que el sindicat USOC havia instat a partir de l’1 de juliol a la societat CELSA del sector siderometal·lúrgic, ha quedat desconvocada, “per imperatiu legal”, segons fonts d’aquesta organització.

El procés que va dur a la USOC a cridar a la vaga tenia a veure amb l’oferta que en el procés de negociació del conveni havia fet l’empresa. Les propostes tenien a veure amb la desregulació de la jornada laboral. L’empresa, pretenia modificar unilateralment el calendari laboral i pretenia fer una distribució de jornada a partir d’una bossa de 144 hores. A la fi, després d’una trobada instada per mediació de la Generalitat, l’0empresa ha retirat aquestes propostes, segons explica el sindicat.

Al mateix temps i de manera paral·lela, en la negociació del conveni, la resta de sindicats presents a l’empresa, que té uns 800 treballadors, van arribar a un acord global, cosa que deixava sense sentit mantenir la convocatòria de vaga, que finalment es va retirar.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*