Treballadors de contractes de Movistar es tanquen unes hores a la seu del Mobile World Center a Plaça Catalunya

Vaguistes i grups d'altres entitats solidàries han entrat per sorpresa al local de la companyia exigint obrir negociacions. Han sortit hores després d'aconseguir una reunió per dilluns vinent

Redacció
 
 
 
Imatge de la concentració a l'interior de la botiga

Imatge de la concentració a l’interior de la botiga

Els treballadors en vaga de les empreses subcontractades per Movistar han ocupat unes hores la botiga que l’empresa té a Plaça Catalunya cantonada amb Portal de l’Àngel, que és també la seu permanent del Mobile World Center. . Els vaguistes reclamaven que la multinacional de les comunicacions obri negociacions amb els representants de les assemblees en què s’organitzen. La vaga té el suport de CGT i altres sindicats com Co.Bas, En Construcció o AST, també s’ha vist una delegació de CUP Barcelona. Hores més tard han sortit en aconseguir un acord verbal per a una reunió dilluns vinent.

Un nombrós grup de treballadors que fa més d’un mes que estan en vaga indefinida han entrat per sorpresa al centre que Movistar té a Barcelona com a lloc on es mostren al públic els avenços tècnics més espectaculars i que serveix també per rebre informació.

El grup que ha iniciat l’ocupació estava format per vaguistes i també per persones solidàries. Així, s’ha pogut veure en l’acció un grup nombrós del col·lectiu Iaioflautes. Més tard, persones procedents d’una manifestació solidària amb els desapareguts mexicans de Ayotzinapa, s’han afegit a la tancada.

A la tancada s’han produït moments especialment emotius per als participants com quan s’ha fet un petit concert amb peces d’Ovidi Montllor per donar suport als concentrats.

Els manifestants han indicat que no es pensen moure del lloc on són fins que l’empresa no obri negociacions. Grups de suport s’han col·locat a la sortida i han dut entrepans als vaguistes. Algunes informacions sense confimar indicaven a darrera hora que Telefónica hauria manifestat estar disposada a obrir una taula de converses amb els vaguistes. Amb aquest convenciment han decidit sortir del local.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Els treballadors subcontractats de Movistar ocupen per segon cop el Mobile World Center

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*