Manifestació dels treballadors de Valeo des de Martorelles fins a Mollet

Els treballadors es manifestaran també l'11 de setembre a la Meridiana en favor de viure i treballar a Catalunya

Redacció
 
 
 

Els treballadors i treballadores de Valeo Climatización es manifesten aquest dimarts des de les instal·lacions de la fàbrica (carrer de Can Fenosa s/n, Polígon industrial 2, de Martorelles) fins a l’Ajuntament de Mollet del Vallès (plaça Major, 1), on tenen previst lliurar un manifest a les autoritats del consistori. En aquest manifest denuncien la situació de la planta i demanen el suport de l’Administració per evitar el tancament de la planta vallesana i la deslocalització de la producció a Saragossa, segons CCOO d’Indústria, organisme els dóna suport i els acompanyarà en la mobilització.

La marxa començarà a les 11 hores, a les portes de Valeo, i seguirà pel polígon industrial fins a arribar al pont que creua cap a Mollet, on recorreran diversos carrers fins a arribar a l’Ajuntament, on la plantilla es concentrarà durant una estona. Un cop els hagin rebut al consistori, desfaran el camí per tornar a la fàbrica.

Els treballadors de Valeo Climatización estan en vaga des de finals de juliol passat . El col·lectiu pensar participar també en la concentració de l’11 de setembre vinent a la Meridiana de Barcelona on explicitaran la seva lluita per treballar i viure a Catalunya.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*