Desconvoquen la vaga convocada a Bic Graphic de Tarragona per facilitar la negociació

Els sindicats mantenen la seva reclamació per aturar els 136 acomiadaments previstos per la companyia i el disseny d’un pla alternatiu

Redacció
 
 
 

El comitè d’empresa de Bic Graphic, de Tarragona ha desconvocat la vaga que estava prevista per al 4 de maig. La decisió s’ha pres a l’espera de l’evolució d’una reunió que hi ha prevista amb la direcció de la companyia.

El conflicte a la factoria de Tarragona és fruit de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) presentat per la societat, que planteja acomiadar 136 treballadors i treballadores. Contra aquesta actuació l’assemblea d’operaris va decidir fer quatre dies d’aturada, dels quals el primer va ser dilluns passat. La incidència d’aquesta vaga va superar el 90% segons els sindicats, UGT i CCOO.

Els sindicats majoritaris fan una valoració positiva del seguiment de la primera jornada de vaga, cosa que consideren com una mostra clara de rebuig a la destrucció de llocs de treball que planteja l’empresa.

CCOO, en un comunicat ha mostrat la seva esperança que la direcció de BIC Graphic se segui a negociar la retirada de l’expedient i abordar un pla de viabilitat amb la representació de la plantilla. No obstant això, Es mantenen les properes jornades de vaga previstes per als dies 9 i 15 de maig.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*