Denuncien l’acomiadament de dos delegats de CCOO a l’empresa Rima-Bus

El sindicat convoca una concentració divendres davant l’Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto per reclamar la readmissió

Redacció
 
 
 

Els acomiadaments de representants dels treballadors, tot i ser estrictament il·legals, se segueixen produint. El sindicat CCOO denuncia que l’empresa Rima-Bus, de Sant Boi de Llobregat, ha acomiadat els dos delegats que té al comitè d’empresa. La companyia s’encarrega del transport de viatgers entre hotels al Prat de Llobregat.

El sindicat afirma que l’empresa manté una actitud molt agressiva amb els representants sindicals. Això ha conclòs amb l’acomiadament dels dos delegats.

Des de CCOO s’assegura que s’ha intentat dialogar amb la direcció de la companyia, però ha estat debades. Per tant, per mostrar la protesta per l’actitud presa, el sindicat ha convocat una concentració per divendres 5 de maig a les 6.00 hores del matí en la porta de l’Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto (el principal hotel al qual dóna servei), al Parc de Negocis Mas Blau II, Plaça Pla de l’Estany, 1-2, del Prat de Llobregat.

Amb les accions esmentades el sindicat pretén aconseguir de l’empresa la readmissió immediata dels treballadors acomiadats i que rectifiqui en la seva actitud antisindical. En tot cas, com és d’esperar el sindicat i les persones afectades es reserven la denúncia a les autoritats laborals, ja que hi ha doctrina consolidada en el sentit que els acomiadaments a representants dels treballadors es consideren nuls de plé dret, cosa que implica no només la readmissió sinó també el pagament de tots els salaris que no han percebut les persones i les despeses del procés judicial.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*