Seat contracta 150 nous treballadors procedents d’ETT per reforçar la seva producció

Per a CCOO la decisió de la companyia és una mostra de la importància dels acords, en contraposició amb les imposicions de la reforma laboral

Redacció
 
 
 

La direcció de Seat ha comunicat als sindicats que contractarà 150 treballadors procedents d’Empreses de Treball Temporal (ETT), que ja treballen a les plantes de l’empresa. Els nous contractes seran indefinits. Amb aquestes 150 contractacions, l’empresa automobilística ja ha integrat unes 600 persones que abans treballaven en ETT, segons CCOO de Catalunya.

Els nous treballadors de Seat reforçaran les cadenes de producció dels models Ibiza i Arona.

El vicepresident de recursos humans de Seat, Xavier Ros, ha destacat que la positiva evolució de les vendes s’està traduint en més creació de llocs de treball.

Per la seva banda, la federació d’Indústria de Catalunya i CCOO de SEAT valoren l’actual marc laboral de l’empresa, fruit de l’acord del XIX Conveni col·lectiu de l’empresa, que ha permès desenvolupar el Pla industrial i comercial de l’empresa i ha contribuït de manera determinant a donar l’estabilitat necessària en l’ocupació, permetent avançar en la creació de més ocupació estable i de qualitat.

El sindicat contraposa en el seu comunicat les noves incorporacions fruit de l’acord i el diàleg social amb les últimes reformes laborals, que han atacat fortament la negociació col·lectiva, que permet un model de relacions laborals que fa que les empreses siguin competitives i que els beneficis reverteixin en els treballadors/es i en la societat en el seu conjunt, creant més ocupació i millorant les condicions de treball.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*