L’ERO de Lets Bonus se salda amb 71 acomiadaments pactats

L'expedient presentat per l'empresa contemplava 92 baixes amb la indemnització mínima contemplada per la llei

Redacció
 
 
 

Lets Bonus, l’empresa dedicada a venda online d’ofertes i plans d’oci, que va presentar fa un mes un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO). Originalment pretenia acomiadar la meitat de la plantilla. Finalment, després del període de consultes, el procés s’ha tancat amb un acord que millora un xic les posicions de sortida de l’empresa, segons un comunicat conjunt d’empresa i treballadors.

En un primer moment la societat volia desfer-se de 92 treballadors. La xifra ha quedat finalment en 71 baixes. La indemnització pactada també ha millorat respecte a la primera oferta feta per la companyia. S’ha fixat en 28 dies per any treballat, sense límit de temps, cosa que millora també la primera posició de l’empresa. La solució incrementa en 8 dies l’establert per la llei de reforma laboral elaborada pel PP i votada per CiU.

Els propietaris de Lets Bonus, Juan Luis Rico y Joan Pina, expliquen en el comunicat que les raons de la reestructuració es deuen al sobredimensionament de l’empresa en relació amb el volum de mercat.

L’acomiadament col·lectiu de part de la plantilla el van presentar Rico i Pina un més després de comprar la companyia, de la que eren directius i que abans era propietat de la societat nord-americana LivingSocial.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*