L’empresa FIBSA de Badalona presenta expedient d’extinció de 43 llocs de treball

Comissions Obreres s'oposa a la mesura i espera que l'empresa reconsideri la seva decisió i es trobin alternatives per assegurar la continuïtat de l'empresa

Redacció
 
 
 
Porta de l'empresa Fibsa de Badalona foto google maps

Porta de l’empresa Fibsa de Badalona foto google maps

La direcció de la companyia Fundición Inyectada de Badalona, S.A. (FIBSA), que té el centre productiu al carrer de Guifré de Badalona, ​​ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) d’extinció per a la totalitat de la plantilla, per suposades causes econòmiques i productives. L’afectació és de 43 treballadors i treballadores, segons ha indicat Comissions Obreres en un comunicat.

Segons el sindicat, FIBSA es dedica a la foneria i injectat de peces per al sector de l’automòbil, sent el seu principal client l’empresa Robert Bosch. En l’actualitat, FIBSA està en la fase de compliment del conveni del concurs de creditors.

El sindicat ha en una nota, feta pública ha fet arribar als treballadors i treballadores de FIBSA i no comparteix la decisió de la direcció davant la presentació de l’esmentat expedient. En aquest sentit, CCOO fa vots perquè l’empresa reconsideri la seva decisió i es puguin buscar alternatives per mantenir la continuïtat de l’empresa que no passin per mesures traumàtiques, i per tant, amb el menor perjudici per a la plantilla de FIBSA.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*