Concentració de jubilats i pensionistes en defensa del sistema públic de pensions

Les organitzacions de gent gran de CCOO, UGT i la plataforma de Gent Gran consideren que el sistema és perfectament sostenible si es prenen mesures per millorar els ingressos

Redacció
 
 
 

Les organitzacions de jubilats i pensionistes de la UGT i CCOO de Catalunya i la Plataforma de la Gent Gran es concentren dimarts, 27 de juny davant la seu de l’Institut Nacional de Seguretat Social (INSS) del carrer de Sant Antoni Maria Claret, 9-11, de Barcelona.

Els jubilats i pensionistes lliuraran al director de la Seguretat Social de Barcelona un manifest en defensa del Sistema Públic de Pensions, que considerem que és perfectament sostenible, encara que per a això calgui reforçar la seva estructura d’ingressos. Al text, les organitzacions proposen algunes mesures per a la millora conjuntural i/o estructural d’ingressos.

Les organitzacions també exigeixen al Govern central que arribi als acords necessaris en la Comissió del Pacte de Toledo amb els agents socials, i que l’índex de revaloració de les pensions de la reforma unilateral del 2013 sigui substituït per una fórmula diferent que garanteixi el manteniment del poder adquisitiu de les persones pensionistes.

En l’acte es farà públic un document elaborat pels convocants que mostra com fent retocs al sistema de recaptació i de seguretat social es podrien aconseguir millors recaptacions en matèria de pensions, cosa que evitaria que s’haguessin de produir retallades.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*