Electrodomèstics Miró prepara un ERO que afectarà un centenar de treballadors

El grup Springwater Capital, que va comprar la companyia justifica la retallada de personal per no haver aconseguit el nivell de vendes que preveia

Redacció
 
 
 

Electrodomèstics Miró prepara un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que podria afectar a una quarta part de la seva plantilla, aproximadament un centenar dels 430 empleats que té. La direcció de l’empresa vincula la mesura a no haver aconseguit els nivells de rendibilitat que havia previst i que han fet que la societat acabés l’any 2015 registrant pèrdues.

La direcció de la societat no ha volgut especificar la xifra exacta de les baixes, afirmant que la quantitat final hauria de sorgir de les converses amb el comitè d’empresa, que acaben de començar.

La cadena de venda d’electrodomèstics va viure l’any 2014 un nou capítol dels problemes econòmics que patia des de l’inici de la crisi. Llavors l’empresa va ser comprada pel fons Springwater Capital, que va fer una ampliació de capital de 2,2 milions.

Segons la companyia, l‘expedient s’emmarca en la nova estratègia de Miró per al període 2016-2018, orientada a projectes innovadors i que atenguin els últims avenços tecnològics. Tot i que aquesta estratègia ja ha aconseguit consolidar la seva presència en alguns llocs com Catalunya , no ha estat suficient per assolir els resultats esperats en gairebé un terç de les seves botigues.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*