Seat anuncia que contractarà un centenar d’enginyers per al centre tècnic de Martorell

L'empresa declara que el 2014 va perdre 66 milions, millorant els resultats un 56% respecte a l'exercici del 2013

Tomeu Ferrer
 
 
 

Seat ha aprofitat la roda de premsa en què presenta els seus resultats per anunciar que contractarà 100 enginyers en els pròxims mesos per treballar en el seu Centre Tècnic, segons ha dit dimecres, 18 de març el president de l’automobilística, Jürgen Stackmann, a la presentació dels resultats anuals de la companyia: “Tenim molta feina al davant i necessitem més talent. Busquem 100 enginyers, els millors”, ha manifestat Stackmann.

El president de la filial espanyola del grup Volkswagen ha explicat que la companyia té 12.626 treballadors i que l’any passat es van crear 800 nous llocs de treball, dels quals 350 ja s’han convertit en indefinits, i que ara busquen 100 enginyers “altament qualificats”. Aquests treballadors haurien de desenvolupar aspectes de noves tecnologies en els nous models.

El vicepresident de Recursos Humans, Josef Schelchshorn, ha afirmat que la companyia vol “enfortir-se” per als projectes de futur, i que aquests 100 enginyers se sumaran als 900 que ja treballen al centre Tècnic de Seat, que aquest any celebra el seu 40 aniversari, i ha assenyalat que treballaran en diferents projectes, tant per a Seat com per a la resta del grup alemany

Els candidats a incorporar-se a Seat han de ser enginyers superiors de qualsevol especialitat i amb un nivell alt d’anglès i alemany.

El procés de selecció de personal començarà en els pròxims dies i els contractats s’incorporaran progressivament durant els pròxims sis mesos, fins a l’octubre d’aquest any.

D’altra banda, l’empresa automobilística va perdre 66 milions d’euros el 2014 cosa que suposa una millora del 56% en relació amb les pèrdues de l’exercici del 2013, segons ha anunciat Stackmann, . Amb aquest resultat negatiu, la companyia arrossega sis anys seguits en números vermells. Stackmann no ha donat una previsió en relació amb quan es recuperaran els números positius. La facturació del grup ha fixat un nou màxim històric en tancar 2014 amb 7.497 milions, un 15,8% més que el 2013.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*