Javier Pacheco presenta la candidatura a secretari general de CCOO

El sindicalista del metall lidera la federació d'Indústria del sindicat a Catalunya

Redacció
 
 
 
Javier Pacheco, secretari general de CCOO d’Indústria de Catalunya

Javier Pacheco, secretari general de CCOO d’Indústria de Catalunya

Javier Pacheco, secretari general de la federació d’Indústria de CCOO de Catalunya ha presentat la seva candidatura a la secretaria general del sindicat. L’elecció del nou secretari general culminarà el congrés que s’ha convocat per als dies 4,5, i 6 d’abril de 2017, segons ha fet públic el dirigent en una comunicació a les xarxes socials.

Aquesta és la primera i de moment única candidatura presentada per substituir Joan Carles Gallego, que ha decidit no optar a un tercer mandat.

Javier Pacheco ha demanat als òrgans de decisió del sindicat que tinguin a bé donar la seva candidatura com a presentada, de manera que pugui presentar-se a les assemblees d’afiliats i afiliades en el procés de renovació dels equips.

Per poder presentar-se haurà de presentar 5.000 avals d’afiliats, tal com es va decidir en els òrgans de direcció de CCOO.

La presentació de Pacheco a liderar CCOO es donava en àmbits sindicals com a natural atès el fet que la federació d’indústria és la més nombrosa del sindicat a Catalunya. També hi té un pes especial en aquesta opció el paper primordial que estratègicament es dóna a CCOO a la indústria com a sector clau en la recuperació de l’economia del país.

Javier Pacheco ha publicat diversos articles al Diari del Treball en els quals es pot veure quines són les seves posicions pel que fa a l’acció sindical.

La lluita sindical contra la subcontractació en cadena de Telefónica Movistar, dóna resultats

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*