Els sindicats acusen el Grupo Jorge de no aportar la documentació a la qual s’havia compromès

La primera reunió després de l'ajornament de la vaga a l'empresa càrnia no ha suposat cap avenç perquè CCOO i UGT de Catalunya asseguren que Grupo Jorge no ha presentat la informació a la qual es va comprometre en l'anterior encontre al departament de Treball. Els sindicats adverteixen que si la situació no canvia, hauran de reactivar de nou l'aturada.

Redacció
 
 
 

Els treballadors de Grupo Jorge podrien reactivar la vaga si a la pròxima reunió no hi ha avenços substancials

CCOO i UGT de Catalunya no amaguen el seu malestar per l’actitud dels directius de Grupo Jorge a la reunió del 18 de juny passat al Departament de Treball de la Generalitat. Els sindicats havien ajornat la vaga convocada per a partir d’aquest mateix 18 de juny davant la promesa de la companyia d’aportar les dades sobre la seva activitat i el compromís d’incorporar els falsos autònoms en plantilla.

A l’hora de la veritat, afirmen els portaveus sindicals, s’han trobat que Grupo Jorge «no ha aportat cap pla concret de mesures de flexibilitat, compromès en l’anterior reunió, més enllà d’enumerar uns quants articles de l’Estatut dels Treballadors i lectures molt particulars del conveni d’aplicació; per la qual cosa no ha estat possible avançar ni un mil·límetre en la negociació.» La part social van tornar a insistir a la reunió del 18 de juny «en els límits de la negociació i en la necessitat de disposar de més elements de caràcter econòmic, de producció, l’ocupació necessària, l’estacionalitat, funcions i categories, i retribucions, per tal de prendre alguna decisió que permeti fer avançar la negociació».

La pròxima trobada està prevista per al dimecres 20 de juny i els sindicats adverteixen que si no poden disposar de la documentació requerida «caldrà tornar a activar la vaga que va ser ajornada fa pocs dies».

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*