Desconvocada la vaga de l’empresa SLM, proveïdora logística de Seat en aturar-se les externalitzacions

Queden per resoldre les sancions imposades a delegats de CCOO‌ que van ser castigats després d'anunciar la vaga

Redacció
 
 
 

L’assemblea de treballadors de l’empresa (Servicios Logísticos Martorell S. XXI), empresa del grup Sesé que porta la logística de SEAT ha desconvocat la vaga que s’havia demanat per als dies 1, 2 i 3 d’agost.

La decisió dels treballadors es produeix després que la direcció de la companyia hagi afirmat davant l’autoritat laboral que no hi haurà externalitzacions ni reduccions de llocs de treball com a conseqüència del projecte de magatzem intel·ligent, segons Álvaro Muñoz, secretari general de CCOO d’Indústria del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf.

Un dels aspectes que queda per resoldre són les sancions que la direcció de la companyia a dos representants legals dels treballadors. Just després d’anunciar-se la vaga l’empresa va castigar els delegats sota l’acusació que haurien fet malbé una màquina de distribució de cafè.

Fonts de CCOO‌ han afirmat que el cas dels delegats està denunciat a Inspecció de Treball que serà qui decidirà si, com pensa el sindicat, es tracta d’una represàlia provocada per l’activitat de defensa dels drets dels treballadors. No obstant, l’assemblea ha considerat que el conflicte de fons ha estat resolt.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*