Concentració a FICOSA contra l’acomiadament d’una treballadora que va fer baixes justificades

La plantilla protesta amb aturades de dues hores per torn i una concentració a la porta a les 13 hores

Redacció
 
 
 

Els comitès d’empresa de les empreses del grup FICOSA a Viladecavalls, dedicat a la producció de components d’automòbil, ha convocat vagues de dues hores contra l’acomiadament d’una treballadora sota l’acusació d’absentisme laboral, tot i que les seves baixes eren justificades. Aquest tipus d’acomiadaments són fruit de la reforma laboral, que permet acomiadar un treballador o treballadora si en un termini de tres mesos supera els nou dies de baixa mèdica, segons ha denunciat UGT de Catalunya.

Els comitès de les respectives empreses del grup han convocat divendres, 29 d’abril, aturades de dues hores per torn (de 12 a 14 hores, de 15 a 17 hores i de 22 a 00 hores) en resposta a l’actitud de l’empresa i com a mostra d’unitat i solidaritat del conjunt de la plantilla.

A més, els comitès de FicoTranspar, Fico Triad (enginyeria), Ficosa Electronics, Fico Mirrors, Ficosa Internacional, Fico Cables, Fico Triad (producció) i IDNEO es concentraran a les 13 hores davant l’entrada de FICOSA, ja que consideren aquest acomiadament un greu atac als treballadors i les treballadores i als propis valors de l’empresa.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*