CCOO inicia mobilitzacions contra els acomiadaments als bancs Popular i Pastor

Rebutgen la retallada de 2.900 llocs de treball quan es fan "innombrables" prolongacions de jornada

Tomeu Ferrer
 
 
 

Comissions Obreres, inicia mobilitzacions dels treballadors dels bancs Popular i Pastor davant l’anunci fet per la direcció d’aplicar una dràstica reducció de personal que afectaria 1 de cada 4 empleats actuals. En el conjunt d’Espanya serien 2.900 operaris.

En un comunicat, CCOO, considera que la retallada de personal és inacceptable, atès que als dos bancs es realitzen innombrables i il·legals prolongacions de jornades, cosa que CCOO ha denunciat davant la Inspecció de Treball. Però també s’oposa a la mesura perquè posa en dubte la futura viabilitat d’ambdues empreses, i perquè aquesta reducció de personal dificulta encara més les condicions laborals d’ambdues entitats i alhora dificulta l’atenció a la clientela.

La primera de les accions que realitzaran els treballadors dels dos bancs serà la participació en la manifestació que es fa el 6 d’octubre, que sortirà de davant de Foment del Treball i arribarà davant el monument a Antonio López. La marxa es fa precisament per reclamar treball digne.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*