Almirall anuncia que acomiadarà fins a 68 treballadors de l’àmbit de Recerca i Desenvolupament

Tomeu Ferrer
 
 
 

Els laboratoris farmacèutics Almirall preveu acomiadar fins a 68 treballadors del seu departament de Recerca, Desenvolupament i Innovació, segons ha comunicat l’empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CMNV).

La companyia justifica la retallada de personal assegurant que vol especialitzar-se en la recerca dermatològica. Això faria que els resultats en aquest camp fossin més ràpids i la despesa menor.

La farmacèutica va obtenir durant el 2014 un resultat atribuït de 448,4 milions, cosa que contrasta amb les pèrdues que de 33,7 milions que va tenir el 2013. Aquesta gran diferència la va justificar en el seu dia pels ingressos extraordinaris generats per la venda del negoci de medicines de l’àmbit respiratori feta a AstraZeneca.

La reducció de personal es farà, segons l’empresa «amb el més gran respecte a les persones afectades». En aquest sentit afirma que proposarà un pla social, que minimitzi els efectes de la retallada. Tot i això, l’empresa assegura que la reducció no afectarà els resultats econòmics previstos per a 2015, que ja van ser avançats amb motiu de fer-se públics els beneficis de 2014

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*