Santiago Vidal s’afegeix a la demanda de seguretat sobre l’amiant

El fins ara jutge Santiago Vidal, ha fet la seva primera actuació com a ciutadà ras unint-se a la reclamació de més seguretat per a les persones que han tingut contacte amb l'amiant

Redacció
 
 
 
Santiago Vidal darrere la pancarta contra l'amiant foto: CGT

Santiago Vidal darrere la pancarta contra l’amiant foto: CGT

El jutge Santiago Vidal s’ha afegit als membres de CGT i de les diverses plataformes que reclamen solucions i ajuda per a les persones que han estat en contacte amb l’amiant.

En el monent que el sindicat feia la presentació en roda de premsa davant del Tribunal Superior de Justícia de la guia de defensa sindical contra l’amiant, els sindicalistes i els periodistes que asistien a l’acte han vist com de l’edifici oficial sortia Santiago Vidal amb dues maletes on hi duia les seves pertinences. Un dels concentrats l’ha saludat i li ha preguntat per la seva presència en aquell lloc. I ha estat quan el jutge, sancionat amb tres anys d’inhabilitació ha manifestat que li acabaven de comunicar la seva sanció, per la qual cosa, en aquell moment no era jutge. Llavors l’han convidat a afegir-se a la pancarta com un ciutadà més, i ho ha fet al costat precisament d’una delegada del sindicat del Palau de Justícia, on fa un temps que CGT reclama que es faci el desamiantat amb les degudes condicions de seguretat.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*