Un acord al Tribunal Laboral de Catalunya atura la vaga a Arvato Services

L'empresa argumenta la seva decisió en motius organitzatius i econòmics, però el sindicat creu que realment tenen a veure amb l'estratègia del grup al qual pertany

Redacció
 
 
 

Els treballadors de l’empresa Arvato Services Ibèrica ha decidit aturar la vaga indefinida que havia iniciat el 22 de gener passat. La decisió s’ha produït després d’una reunió al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC), on es van acostar posicions.

La vaga es va convocar davant l’anunci per part de la direcció de l’empresa d’un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), que suposava acomiadar els 22 treballadors de la planta, segons va anunciar en el seu dia la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO.

El sindicat quan va convocar la vaga va destacar el fet que l’edat mitjana dels treballadors és de 50 anys amb una antiguitat de 25. Aquesta circumstància faria molt més difícil que es poguessin recol·locar en el mercat.

Les causes en les quals l’empresa basava la seva decisió d’acomiadar tota la plantilla  eren  econòmiques i productives. Davant d’això, CCOO intenta evitar la liquidació de l’empresa i de reduir al mínim el nombre de treballadors i treballadores afectats. En opinió del sindicat la decisió empresarial no té a veure amb les causes arguïdes sinó que estan relacionades realment amb l’estratègia del grup en el qual està integrada Arvato.

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*