Manifest d’un centenar de cooperativistes i membres de l’economia social en favor de participar a l’1O

En el document afirmen que tot i les diferents postures que mantenen en relació amb el futur de Catalunya criden a votar si en el referèndum del mes vinent<!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Redacció
 
 
 

Un centenar de cooperativistes i persones vinculades amb l’economia social a Catalunya han signat un manifest en el qual, tot i palesar les seves diferents posicions ideològiques i fins i tot identitàries, es mostren partidaris de la participació al referèndum de l’1 d’octubre.
En el document expliquen que entre les persones que firmen l’acord n’hi ha que tenen diferents visions respecte al futur de Catalunya. Així, afirmen que n’hi ha de partidaris de mantenir una relació federal. D’altre voldrien una relació confederal i altres són partidaris de la independència «i encara altres afegirien a aquesta la confederació dels Països Catalans» . No obstant això, tots afirmen que en la situació actual tots coincideixen a valorar que la millor solució per als problemes de les classes populars de Catalunya i Espanya és la Independència de Catalunya i la constitució d’una República Catalana.
Els cooperativistes i membres d’entitats de l’economia social criden a les persones del seu sector social a votar sí l’1 d’octubre vinent.
Entre el centenar de persones que han firmat el document hi ha el que fins fa poc era el comissionat d’Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Via. També hi ha entre altres Joan Segarra, president de la Confederació del Tercer Sector social de Catalunya i de la Federació de Cooperatives de Catalunya. No obstant això, en tots els casos els cooperativistes firmen el document com a membres de les seves respectives entitats sense vincular els càrrecs que ocupin en les estructures associatives d’aquest àmbit econòmic.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*