ERO de l’empresa TE connectivity de Montcada i Reixac que pretén destruir un centenar de llocs de treball

La companyia, que encara no ha lliurat la documentació als representants dels treballadors, fabrica sensors per al sector de l'automoció

Redacció
 
 
 

El retorn de les vacances d’estiu inclou la presentació de diversos Expedients de Regulació d’Ocupació (ERO). En aquest cas afecta la multinacional TE Connectivity ( antiga Tyco) de Montcada i Reixac. En una primera comunicació presentada al comitè d’empresa, la direcció pretén acomiadar un centenar de treballadores i treballadors, aproximadament una quarta part de la plantilla actual.

L’empresa es dedica a la producció de sensors i altres components per a la indústria de l’automoció i compta amb uns 80.000 treballadors i treballadores en 140 països del món.

La Federació d’Indústria de CCOO  ha manifestat que està a l’espera que l’empresa lliuri la documentació als representants dels treballadors per estudiar-la i actuar en conseqüència. En qualsevol cas, CCOO d’Indústria ja ha anunciat que farà tot el possible per preservar els llocs de treball que ara estan en perill.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*