Elecnor de Sabadell inicia vagues de dues hores per torn a la seva delegació de telecomunicacions

Les aturades tenen a veure amb la falta d'avenços respecte a les peticions dels treballadors de millores en les condicions de treball

Redacció
 
 
 
Magatzem d'Elecnor a Sabadell

Magatzem d’Elecnor a Sabadell

Els treballadors de l’empresa Elecnor, de Sabadell, concretament la delegació de telecomunicacions, convoca dues hores de vaga divendres, 25 d’octubre. L’aturada es farà a l’inici de cada torn de treball. L’acció s’ha convocat per part del comitè d’empresa davant la impossibilitat d’acostar posicions amb la direcció de la companyia pel que fa a les millores en les condicions de treball repetidament demanades.

Segons CCOO, en la darrera reunió de mediació instada per la Inspecció de Treball, el comitè d’empresa va fer una última proposta a la direcció sobre un requeriment de la Inspecció de Treball que Elecnor està incomplint, i està a l’espera de la resposta de l’empresa en la reunió de mediació prevista per divendres, 25 d’octubre. En aquest sentit, si Elecnor no atén la petició de la representació dels treballadors i treballadores, el comitè valorarà les accions legals i les mobilitzacions oportunes que cal emprendre per desbloquejar aquesta situació.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*