El PSC assumeix la proposta d’UGT Garantia + 55 anys

El secretari general dels socialistes catalans, Miquel Iceta, afirma que el partit defensarà la proposta al Parlament

Redacció
 
 
 

UGT de Catalunya ha presentat la seva iniciativa denominada Garantia + 55 al PSC. La idea del sindicat consisteix a posar en marxa un mecanisme financer que garanteixi als aturats de més de 55 anys sense recursos un subsidi que almenys suposi el Salari Mínim Interprofessional. De forma paral·lela el fons es faria càrrec de cotitzar a la Seguretat Social per tal que en el moment del retir els parats no es vegin perjudicats. El cost d’aquesta operació se situa per part d’UGT en 1.480 milions, «inferior al que ha costat la indemnització per al tancament del Castor» va dir el secretari general del sindicat, Josep M Àlvarez.

Des del partit socialista, el secretari general, Miquel Iceta, ha considerat que «fem nostra la proposta i la defensarem al Parlament».

UGT de Catalunya ha endegat una campanya a les xarxes socials tendent a generar un estat de consciència que serveixi per què els poders públics canviïn de posició i evitin una injustícia palmària, ja que els afectats són persones que han cotitzat fins a 40 anys i per un canvi legal de darrera hora poder veure minvar de forma important la seva jubilació.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ofensiva als ajuntaments en favor del pla Garantia +55 de suport als aturats sense subsidi

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*