Diari del Treball abaixa el ritme de publicació durant l’agost

Durant l'agost, coincidint amb el període de vacances de la majoria dels treballadors, Diari del Treball abaixa el seu ritme de publicació. En aquests dies també la presència a les xarxes socials es moderarà. No obstant això, davant conflictes puntuals o que afectin de manera important la societat o col·lectius obrers, se'n farà la informació i el seguiment.

Redacció
 
 
 
Descans i feina_BrianAJackson

Equilibri entre descans i feina_IStock_BrianAJacks

Durant l’agost, coincidint amb el període de vacances de la majoria dels treballadors, Diari del Treball abaixa el seu ritme de publicació. En aquests dies també la presència a les xarxes socials es moderarà. No obstant això, davant conflictes puntuals o que afectin de manera important la societat o col·lectius obrers, se’n farà la informació i el seguiment.

Tanmateix, aprofitant que durant el període de vacances hi ha més temps per llegir reposadament, us hem preparat entrevistes, que anirem publicant, i també recuperarem algunes de les informacions més rellevants entre les publicades.

Retornarem a setembre amb tota la força i l’interès cap a la informació i la defensa dels drets de les persones treballadores.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*