Desconvocada la vaga a l’aerobús prevista per a aquest cap de setmana

Les aturades previstes al servei d'autobús entre el centre de la ciutat i les dues terminals de l'aeroport de Barcelona per a aquest cap de setmana i fins dilluns de dues hores al matí i a la tarda no es durà finalment a terme. UGT, el sindicat majoritari al comitè d'empresa d'SGMT ha anunciat que un acord amb la direcció ha permès resoldre el conflicte.

Redacció
 
 
 

El comitè d’empresa de Serveis Generals de Mobilitat i Transport (SGMT), empresa que opera el servei Aerobús sota la titularitat de l’AMB, on la UGT és el sindicat majoritari, ha decidit desconvocar les tres jornades d’aturades parcials previstes per a aquest cap de setmana i fins dilluns en el servei de transport de viatgers que connecta el centre de la ciutat de Barcelona i l’Aeroport del Prat. Inicialment havien estat convocades del 14 al 18 de juny de sis a vuit del matí i de la tarda.

A començaments de setmana, la mediació de l’autoritat laboral ja va permetre desconvocar els dos primers dies. Una darrera reunió celebrada el matí d’aquest 15 de juny al Tribunal Laboral de Catalunya entre l’empresa i els representants dels treballadors ha permès trobar una sortida satisfactòria per a les dues parts. L’acord es basa en una millora de la conciliació familiar de la plantilla, a partir de la regularització dels horaris i dels descansos dels treballadors. En els pròxims dies, però, es concretaran les mesures genèriques que avui s’han convingut.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*