Vaga parcial a Tecnoclinic de Sabadell contra la implantació d’un torn sense negociar

L'aturada és de dues hores per torn i es fa per evitar la imposició d'una nova organització del treball

Redacció
 
 
 

Les treballadores i treballadors de l’empresa Tecnoclinic, de Sabadell, han iniciat aquest 19 de juliol, i fins al 3 d’agost una vaga parcial de 2 hores per torn per manifestar el seu rebuig als canvis que ha anunciat la direcció de la companyia en algunes seccions, cosa que suposa la implantació d’un quart torn de treball. Tot això, sense acord amb la representació de la plantilla.

CCOO d’Indústria dóna suport a la convocatòria de vaga feta pel comitè d’empresa i lamenta la manca de voluntat demostrada per la direcció de Tecnoclinic per arribar a un acord en relació amb les condicions de treball de les persones afectades per la mesura. Segons el sindicat, des del primer moment, la proposta de la direcció ha estat de mínims i ha pretès que la compensació es vinculi amb la reducció de l’absentisme; un absentisme que, segons ha pogut constatar el comitè és provocat per l’alt nivell quantitatiu que s’exigeix a la plantilla en els processos productius.

Segons el sindicat, la intransigència de la direcció de Tecnoclinic és la que ha dut al conflicte. En aquest escenari, CCOO exigeix que la direcció de la societat negociï amb el comitè amb la voluntat d’arribar a un acord que garanteixi les condicions laborals de les treballadores i treballadors i permeti resoldre la situació.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*