Els treballadors d’Eulen al Prat reprenen la vaga a partir del 8 de setembre

L'assemblea celebrada pels empleats ha decidit per unanimitat tornar a la vaga, paralitzada després dels atemptats de Barcelona

Redacció
 
 
 
La situació actual a l'Aeroport de El Prat és de total normalitat

La situació actual a l’Aeroport de El Prat és de total normalitat

Els treballadors d’Eulen, reunits diumenge passat en assemblea des de les 11.00 del matí, han acordat reprendre la vaga a partir del pròxim 8 de setembre per protestar per les sancions que l’empresa ha aplicat a alguns empleats per suposadament haver incomplert els serveis mínims.
Els empleats han decidit per unanimitat fer dues aturades d’una hora cada divendres, amb el vot de 115 treballadors dels 350 amb què compta l’empresa a l’aeroport. Cap dels assistents hi ha votat en contra.
Així, les aturades que realitzin seran tots els divendres de 10:30 a 11:30 hores i de 18:30 a 19:30 hores, encara que podrien ampliar-se. Ho ha anunciat l’assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, en declaracions als mitjans després de l’assemblea que els treballadors han celebrat al Prat de Llobregat .

El comitè de vaga ha critica que Eulen hagi publicat en una plataforma de recerca de feina una oferta de treball per contractar un centenar de vigilants al Prat, i ho ha atribuït a un possible “acomiadament massiu” com a resposta a la seva protesta.

Giménez també ha advertit que si el laude que prepara l’àrbitre designat pel Govern, Marcos Peña, per posar fi al seu conflicte no contempla anul·lar els acomiadaments i sancions “tant les que hi ha hagut com les que puguin venir”, la vaga seguirà endavant i podria ampliar-se.

En cas que es retiressin, però, s’anul·laria la convocatòria de vaga, que es presentarà aquest dilluns davant de la Conselleria de Treball de la Generalitat.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*