La Confederació empresarial del Tercer Sector celebra el seu 20è aniversari

Reivindiquen el sector com aliat estratègic de l’administració que garanteix la qualitat dels serveis des d’un punt de vista no lucratiu

Redacció
 
 
 
Acte de celebració dels 20 anys de la Confederació del Tercer Sector

Acte de celebració dels 20 anys de la Confederació del Tercer Sector

La confederació Empresarial del Tercer Sector social ha complert a Catalunya els 20 anys de la seva fundació. Aquesta organització té caràcter empresarial. Es va crear el 1997 i representa organitzacions no lucratives -associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions- que donen serveis d’atenció a les persones a Catalunya. En el seu conjunt agrupa més de 1.200 entitats.

Joan Segarra, president de la confederació va manifestar, en l’acte solemne de celebració del 20 aniversari, que des de la seva fundació, l’entitat ha estat «un agent social i econòmic reconegut, estructurat, amb capacitat d’incidència i de transformació social». En aquest sentit ha reivindicat el sector com a aliat estratègic de l’administració pública en la provisió de serveis d’atenció a les persones i ha reclamat davant els representants institucionals un nou marc de col·laboració public-social que garanteixi la qualitat dels serveis i la reinversió dels beneficis des de la no lucrativitat.

Per la seva banda, la consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté va felicitar la confederació per la seva trajectòria i contribució del tercer sector social, un sector d’activitat econòmica rellevant i estratègic per la cohesió social del país.

En l’acte es va valorar la tasca de la confederació per fomentar l’activitat econòmica i l’ocupació fomentant la regulació del marc de relacions laborals amb la firma de set convenis col·lectius sectorials: reclamant un millor finançament del sistema de serveis socials i incidint políticament i socialment en la defensa d’un model de concertació i contractació pública que garanteixi la qualitat dels serveis i el màxim retorn social.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*