CCOO convoca 5 minuts de silenci dilluns a les 12 davant les seus del sindicat en memòria dels dos agents forestals morts

Al funeral, que es farà a Lleida hi assistirà el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego i el candidat a la secretaria Javier Pacheco

Redacció
 
 
 

El sindicat CCOO ha convocat actes davant de totes les seves seus en senyal de condol per la mort dels dos agents rurals a Aspa (El Segrià). Els actes simbòlics es faran a les 12 del migdia i consistiran en 5 minuts de silenci en memòria dels dos treballadors, que havien estat delegats de CCOO.

El funeral dels agents David Iglesias i Xavier Ribes serà demà dilluns, 23 de gener,  a les 16 hores, a l’església de Sant Llorenç, de Lleida (plaça Sant Josep, 6). El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, assistirà al funeral acompanyat d’una delegació de la direcció del sindicat on també hi serà present el candidat a la secretaria general, Javier Pacheco.

Segons la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO, els dos agents pertanyien a aquest sindicat. Un d’ells havia estat delegat de CCOO entre els anys 2012 i 2014 i l’altre era delegat de prevenció des del mes de desembre i havia de ser l’encarregat des de CCOO d’impulsar el protocol contra amenaces i agressions que sovint pateix aquest cos.

D’altra banda, des de la UGT de Catalunya, a més de traslladar el condol a familiars i amics dels dos agents forestals morts, es demana que es replantegin i analitzin els protocols d’actuació en el gran ventall de tasques que realitza el col·lectiu dels agents rurals.

Al seu torn, la UGT de Catalunya també convoca aquest dilluns a les 12 del migdia davant les seus del sindicat a 5 minuts de silenci en solidaritat amb els agents rurals morts i per mostrar la seva condolença amb les families i els amics dels treballadors morts a Aspa (El Segrià).

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*