Dolor i consternació per la mort a trets de dos agents rurals membres de CCOO a Aspa

Un dels dos treballadors havia estat delegat sindical i l'altre havia elaborat un protocol contra les amenaces i agressions que pateixen els membres dels agents rurals

Redacció
 
 
 

Comissions Obreres de Catalunya ha mostrat la seva consternació davant la mort aquest dissabte, 21 de gener, de dos agents rurals de la Generalitat, afiliats al sindicat, a mans, presumptament, d’un caçador, que els hauria disparat. Els fets han passat a la localitat d’Aspa, al Segrià.

Segons indiquen fonts de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO, els dos agents pertanyien a aquest sindicat. Un d’ells havia estat delegat de CCOO entre els anys 2012 i 2014 i l’altre era delegat de prevenció des del mes de desembre i havia de ser l’encarregat des de CCOO d’impulsar el protocol contra amenaces i agressions que sovint pateix aquest cos.

Des del sindicat de treballadors es fa pública la condolença davant dels dos assassinats i es fan vots perquè fets com el succeït no es tornin a repetir. Mentrestant es fan vots perquè els assassinats s’aclareixin en tots els seus extrems.

Diari del Treball es solidaritza amb el dolor dels familiars, amics i companys de feina d’aquests treballadors públics.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*