Vaga dels treballadors d’oficines de General Cable

La multinacional que ha comprar l'empresa d'origen català pretén substituir tot el personal de les oficines centrals per treballadors propis que operaran des de Vilanova i la Geltrú

Redacció
 
 
 

Les 121 persones, de les oficines centrals de la multinacional General Cable a Barcelona -ubicades al carrer Casanoves número 150- van participar dimecres 31 d’octubre en una jornada de vaga contra l’anunci de l’acomiadament de la totalitat de treballadors encarregats dels serveis comercials, finances i comptabilitat, recursos humans, logística i informàtica.

General Cable, dedicada a la fabricació de cables i components per a la indústria de les telecomunicacions, va ser adquirida el passat mes de juny pel grup internacional Prysmian per una quantitat propera als 3000 milions de dòlars.

Les 121 persones afectades pertanyen a les àrees comercials, finances i compatibilitat, recursos humans, logística i informàtica, i treballen totes en un edifici del carrer Casanoves de Barcelona.

Les tasques que realitzen aquests treballadors passaran a ser assumides per la pròpia Prysmian o per la delegació comercial del grup a Catalunya, que es troba a Vilanova i la Geltrú .

Actualment, a banda de les oficines centrals de Barcelona, General Cable disposa de tres centres productius a Catalunya, ubicats a les localitats de Manlleu, Abrera i Montcada i Reixac, que ocupen més de 700 persones.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*