Primera jornada de vaga d’Atento a Lleida per reclamar més personal davant la pressió de la feina

La proteta té abast estatal i es repetirà, si no hi ha solucions, els dies 4 de març i 1 d'abril vinents

Redacció
 
 
 

El comitè d’empresa d’Atento, empresa de màrqueting telefònic, amb majoria de la UGT, ha convocat tres jornades de vaga al seu centre de treball a Lleida, la primera aquest dilluns, 11 de febrer, que continuarà els dies 4 de març i 1 d’abril.

El motius de la vaga són denunciar la sobrecàrrega de feina que ha d’assumir la plantilla per la manca de personal, la falta d’una formació suficient, la pressió que viu la plantilla davant uns objectius marcats per l’empresa inassumibles, el nul compromís de la direcció d’Atento per aplicar mesures correctores psicosocials i el no reconeixement de la categoria  de gestor.

El Comitè d’Empresa denuncia l’immobilisme de la direcció d’Atento a l’hora de negociar solucions davant les reivindicacions de la plantilla.

Atento, és una empresa del sector del telemàrqueting que té centres de treball a tot l’Estat, té una plantilla de 2.500 treballadors i treballadores a Catalunya, 270 a Lleida. La convocatòria de vaga afecta tots els centres que té l’empresa a l’Estat en diferents dates.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*