La multinacional Conduent anuncia el tancament que afectaria 230 llocs de treball a Barberà del Vallès

L'empresa, especialitzada a donar suport financer i en recursos humans a altres multinacionals, ha comunicat que deslocalitza la seva activitat a Polònia i a Romania

Redacció
 
 
 

La direcció de la multinacional americana Conduent ha comunicat als seus treballadors la intenció de tancar el centre de treball que té a la localitat de Barberà del Vallès. La mesura suposaria la pèrdua de 230 llocs de treball. La direcció de Conduent ha argumentat que ho fa per motius econòmics i productius i pels costos, que considera alts, dels llocs de treball a l’Estat espanyol. La mesura suposarà el tancament de la instal·lació i deslocalitzat  la feina a centres de Romania i Polònia. Tanmateix, la companyia manté els seus objectius estratègics a la filial de Madrid. Conduent és una empresa especialitzada a donar serveis de finances i recursos humans a nivell internacional a empreses com Michelin, Firmenich, Atos, General Electric, Hertz i General Motors, entre moltes d’altres, segons un comunicat de la UGT de Catalunya.

Immediatament que va saber la intenció de la multinacional, comunicada oficialment el 29 de gener passat, la plantilla va fer una assemblea en la qual va quedar clara la oposició a acceptar l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO). Els treballadors van ser molt crítics davant del fet que s’anunciés el tancament sense abans haver plantejat altres alternatives que preservin els llocs de treball.

Segons UGT, la primera reunió per negociar l’ERO es farà el 15 de febrer. Sigui com sigui, ni l’assemblea, ni el comitè d’empresa, ni el sindicat pensen estar-se de braços plegats i no descarten mobilitzacions per defensar els llocs de treball.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*