Javier Pacheco, nou secretari general de CCOO amb un 91,48% dels vots

En la segona jornada del congrés s'han aprovat per més del 90% dels vots la gestió de l'equip sortint i el programa d'acció per als pròxims quatre anys

Tomeu Ferrer
 
 
 
11 Congreso de CCOO, Javier Pacheco

11 Congreso de CCOO, Javier Pacheco  foto © Sandra Lázaro

Javier Pacheco és el nou secretari general de la Confederació Obrera Nacional de Catalunya (CONC). Ha estat escollit en el marc de l’11è congrés que celebra aquest sindicat. Pacheco ha obtingut el el 91,48% dels vots dels delegats i delegades, 556 vots favorables, 51 em blanc i un nul. Pacheco era l’únic candidat a la secretaria general.

Abans s’havia votat i aprovat per més del 98% l’informe de gestió presentat pel secretari general sortint, Joan Carles Gallego. Durant la tarda de dimecres, 5 d’abril s’has votat el pla d’acció del sindicat pels quatre anys vinents,, que han presentat per Dolors Llobet, Montse Ros i Toni Mora, amb el 97,33% dels vots.

Durant tota la tarda de micres s’han presentat i votat les diferents ponències presentades pels organismes i assemblees territorials de Comissions, en un procés amb una gran participació en el debat protagonitzat pels delegats i delegades. També s’han produït intervencions de les organitzacions sindicals internacionals amb les quals CCOO de Catalunya hi està agermanada.

En la jornada de dijous es triaran els òrgans de govern del sindicat, posteriorment la comissió executiva i finalment hi ha prevista la intervenció del nou secretari general en el que habitualment es considera el seu discurs programàtic.

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*