CCOO d’Indústria rebutja l’ERO que ha presentat Luxiona per acomiadar 52 persones de la plantilla

L'empresa va ser comprada per un fons d'inversió ara fa un any, és una de les més importants del sector de la il·luminació

Redacció
 
 
 
La fàbrica Luxiona està situada a Canovelles

La fàbrica Luxiona està situada a Canovelles

L’empresa de el sector de la il·luminació Luxiona ha presentat un ERO per acomiadar 52 treballadors de la seva planta al polígon El Congost de Canovelles.

CCOO d’Indústria de Catalunya ha rebutjat de ple l’ERO que ha presentat la direcció de Luxiona per acomiadar 52 treballadors, adduint causes productives.

Aquest divendres al matí ha tingut lloc la primera reunió de el període de consultes de l’expedient de Luxiona, en què la direcció ha fet lliurament de la documentació pertinent a la representació de la plantilla; una documentació que CCOO d’Indústria de Catalunya, juntament amb el Gabinet Tècnic i Jurídic de l’sindicat, analitzaran en els propers dies.

CCOO recorda que Luxiona és una de les principals empreses de el sector de la il·luminació, amb un marcat caràcter internacional. Encara no fa un any que Sherpa Capital, gestora de fons de capital privat, va adquirir la majoria de l’accionariat de Luxiona.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*