Assalten el despatx d’advocats que defensa el col·lectiu Les Kellys a Barcelona

Els afectats afirmen que els lladres només s'han endut els ordinadors que tenien la documentació de l'àrea laboral i han regirat el despatx

Tomeu Ferrer
 
 
 
Les Kellys celebren la seva internalització a l'Hotel Diagonal Mar Barcelona Hilton foto: Tomeu Ferrer

Les Kellys celebren la seva internalització a l’Hotel Diagonal Mar Barcelona Hilton foto: Tomeu Ferrer

El despatx laboralista LAIE, que duu la defensa legal del col·lectiu Las Kellys de Barcelona i també assessoren diversos grups de tipus sindical i social, ha estat assaltat. Els lladres s’han endut els dos ordinadors on l’entitat guardava documentació i també diverses propostes de tipus legislatiu en les quals estava treballant i que en algun cas havien de proposar al Parlament Europeu. Fonts d’aquest gabinet d’advocats consideren que l’assalt té a veure amb la seva activitat, “han regirat tot el despatx, i només s’han emportat els ordinadors on hi havia la documentació laboral, sense tocar res dels altres àmbits” explica. Aquesta sospita creix pel fet que els lladres no han tocat ni els diners ni les coses de valor que hi havia a la seu del grup de defensors, situada a Via Laietana de Barcelona.

En el cas de les Kellys, aquest col·lectiu estava preparant la defensa d’una treballadora de l’Hotel Grand Central de Barcelona, que va ser acomiadada després de comunicar que s’havia vinculat a l’organització que defensa els drets de les cambreres de pis.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*