Acte conjunt de CCOO i UGT a Tarragona contra la repressió sindical

Els representants sindicals participen en la campanya “En defensa dels 300" que fa referència als casos de sindicalistes als quals es demana presó per participar en vagues

Redacció
 
 
 

CCOO i UGT celebren aquest dilluns, 12 de juny un acte unitari a Tarragona sota el títol: “En defensa dels 300, contra la repressió sindical”. L’objectiu és fer visible l’oposició dels treballadors i sindicalistes al conegut com a article 315 del codi penal, que castiga amb presó els participants en piquets. A més, l’acte pretén mostrar el rebuig total a la denominada llei mordassa.

L’acte, presentat per la “Comissió Internacional per la defensa dels 300 processats per vaga a l’Estat espanyol i per la derogació de l’article 315.3 del Codi Penal”, tindrà lloc dilluns, a les 17.00 hores, a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira Virgili (URV), a l’Avinguda Catalunya, 35, de Tarragona.

A l’acte hi haurà presència de persones a les quals s’ha implicat en presumptes delictes a causa de la seva participació en convocatòries de vaga.

De manera paral·lela hi ha en marxa al Parlament espanyol una iniciativa per treure la vaga del codi penal i, en bona lògica, eliminar totes les acusacions que hi ha en marxa i que estan vinculades a l’article 315 del codi penal.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*