Els treballadors d’Indra convoquen vaga de 24 hores contra el trasllat de 1200 persones a Sant Joan Despí

La vaga és el resultat de la reunió mantinguda amb la direcció de recursos humans aquest dimarts a l'espera de compensacions pel canvi de lloc de treball

Tomeu Ferrer
 
 
 
Concentració de treballadors d'Indra contra el trasllat a Sant Joan Despí

Concentració de treballadors d’Indra contra el trasllat a Sant Joan Despí

Els treballadors d’Indra a Barcelona han convocat vaga de 24 hores per a dimecres 12 de setembre. La decisió s’ha pres després d’una reunió infructuosa amb els responsables de recursos humans de la multinacional espanyola. Els treballadors esperaven que de la trobada en sorgís una oferta per compensar-los de la decisió de la companya de traslladar-los des de la seva seu actual a Barcelona fins a Sant Joan Despí, segons fonts de CCOO.
L’empresa va anunciar el juliol passat que traslladaria unes 1.200 persones, més 400 operaris d’Empreses de Treball Temporal (ETT). Concretament empleats i empleades de les empreses Operaris de les empreses BPO Servicios i BPO Indra.
Si es fes el trasllat, al carrer de Badajoz de Barcelona, al districte 22@ quedarien uns 262 treballadors, més 130 operaris d’ETT, segons Sergio Calahorro, responsable de CCOO. El juliol passat, el dirigent sindicat explicava a Diari del Treball: «No sabem si hi haurà transport fins al nou lloc de treball, si en el lloc hi haurà aparcaments per a les persones que s’hi desplacin amb el seu vehicle i no sabem si s’han previst indemnitzacions per les despeses que suposi canviar de lloc de treball». Per això es van fer concentracions davant la seu del grup informàtic a Barcelona el juliol passat.
Tot i l’anunci de vaga, els treballadors d’Indra han decidit demanar la intervenció del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) amb l’esperança que en una reunió abans de l’aturada l’empresa es mogui de la seva posició inicial.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*