Som una Fundació que exercim el periodisme en obert, sense murs de pagament. Però no ho podem fer sols, com expliquem en aquest editorial.
Clica aquí i ajuda'ns!

Diari del Treball va començar la seva trajectòria fa poc més d’un any. Des del primer moment la seva voluntat ha estat ser un referent per tots aquells que considerin que el treball amb dignitat és un element essencial per al desenvolupament de les persones i les societats. Els nostres lectors han pogut trobar un espai amb informació rigorosa, independent i no mediatitzada sobre els aspectes relacionats amb la feina, l’economia social i aquells col·lectius amb més dificultat d’inserció en el món laboral.
A partir d’avui, Diari del Treball baixa el ritme de publicació fins a la primera setmana de setembre. No obstant això a les nostres pàgines encara es podran trobar informacions i entrevistes que hem preparat per què durant el període estival els lectors puguin gaudir de les propostes i reflexions dels protagonistes de l’activitat del món laboral.
Tanmateix, sabem que l’actualitat no descansa a l’estiu i és per això que, en cas que es produeixi algun fet de rellevància, podreu trobar la notícia al mitjà generalista Catalunyaplural, el germà gran de Diari el Treball.
Volem donar-vos les gràcies per la confiança que ens heu dispensat des que vam sortir Això, tot i ser un mitjà nou i especialitzat, hem aconseguit sumar lectors i fer-nos un lloc en el panorama de la informació. Un dels pilars d’aquest projecte és precisament el valor que tenen les col·laboracions en format d’opinió, que volem que siguin interessants i alhora plurals, com la fundació que ens ha ajudat a néixer: Fundació periodisme plural.
Durant aquests primers mesos hem fet d’entrevistes i hem escrit reportatges, a més de cobrir els esdeveniments de més actualitat. Us animem a que busqueu per l’àmplia hemeroteca de Diari del Treball els que més sigui del vostre interès i que ens feu arribar les vostres idees i propostes per a futures informacions.
Com alguna vegada hem dit, la informació si no la paguem nosaltres la pagaran aquells que tenen diners. Per això no ens podem acomiadar sense recordar la necessitat de noves aportacions en forma de micromecenatge per seguir endavant amb un periodisme compromès amb la defensa del dret a un treball digne i d’una economia que tingui la persona i no el capital en el seu eix central. També, si us interessa, us podeu inscriure per rebre el nostre butlletí setmanal, i podeu seguir-nos a twitter, concretament a @DiariTreball o a Facebook.