La vaga que va ser instada per UGT a l’empresa Connecta de telemarketing es desconvoca

La societat propietària es posa al dia en el pagament dels salaris i els treballadors decideixen fer-hi confiança

Redacció
 
 
 

Les assemblees de treballadors de la societat ALN, que sumen 450 persones, que fa uns mesos va comprar la societat Connecta han decidit desconvocar els 11 dies de vaga que havien comunicat després que la propietat de l’empresa hagi pagat els salaris que els hi deu.

Després de la convocatòria de vagues, que sumaven 11 dies: 14 i 15 de gener, el 2,3, i 4 de febrer i el 2,3,4 de març i el 4,5, i 6 d’abril la direcció de la societat es va posar en contacte amb els representants dels treballadors, el sindicat UGT. La primera actuació va ser pagar els salaris que devien a la plantilla. La resposta va ser aturar la vaga que s’havia de fer el 14 de gener. Posteriorment l’empresa ALN s’ha reunit amb la plantilla, que ha decidit donar un vot de confiança a la companyia i ha desconvocat també la vaga del 15 de gener.

La UGT catalana va explicar que “des que el grup ALN va comprar el grup Connecta, els treballadors i les treballadores han patit constants endarreriments en el cobrament de les seves nòmines, motiu pel qual ja es van convocar diverses jornades de vaga en els mesos d’octubre, novembre i desembre als dos centres de Barcelona: ALN Mediación i ALN Telemarketing.

Els darreres mesos, afirma UGT, l’empresa va pagar a la majoria de la plantilla la nòmina en els dies estipulats. Per aquesta raó, i com a mostra de confiança, els comitès laborals d’ambdós centres van decidir fer un pas endavant i no convocar més vagues, donant per fet que el pagament de les nòmines ja s’havia normalitzat.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*