Vaga indefinida dels treballadors de Befesa Alumnio contra la política de personal “retrògrada”de la direcció

La direcció de la societat no lliura el calendari laboral si la plantilla no accepta sense negociar mesures com l'aplicació de flexibilitat, borsa horària i doble escala salarial

Redacció
 
 
 

Les pràctiques laborals abusives i una política de personal “retrògrada” són els motius pels quals l’Assemblea de treballadors de Befesa Aluminio, ubicada a les Franqueses del Vallès, ha decidit convocar vaga indefinida a partir del 17 de maig vinent, segons informa CCOO.

Des del sindicat s’explica que l’empresa s’ha negat a lliurar un calendari de treball a la plantilla si no s’accepten mesures unilaterals com a aplicació de flexibilitat, borsa horària i doble escala salarial, entre altres propostes de la direcció. A més, a aquesta situació s’uneix el fet que la direcció de la companyia hauria estat aplicant polítiques en matèria de prevenció de riscos poc ortodoxes.

Befesa Aluminio és una companyia que es dedica a la transformació industrial d’alumini i té una plantilla que oscil·la entre els 80 i els 90 operaris, segons fonts sindicals.

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*