Vaga indefinida a Nextel: els treballadors fa quatre mesos que no cobren

CCOO assegura que la companyia ha incomplert tots els acords aconseguits amb la direcció sobre les nòmines endarrerides

Redacció
 
 
 

Els treballadors i treballadores de Nextel Engineering han iniciat dimarts, 7 de juny, vaga indefinida perquè l’empresa acumula un deute de 4 nòmines.

La decisió es produeix davant l’incompliment reiterat dels acords arribats entre la direcció, el comitè i els assessors de CCOO. Tampoc s’han complert els acords adoptats n el Tribunal Laboral de Catalunya. Per tant, els treballadors i treballadores de Nextel han decidit iniciar aquesta vaga indefinida. Volen pressionar pel pagament del deute salarial i tractar el futur de l’empresa, que travessa una situació de pèrdues continuades i agreujada amb la pèrdua d’importants clients com va ser Microsoft l’any passat, segons fonts de CCOO.

Nextel Engineering té actualment uns 30 treballadors, però havia arribat a tenir 90 operaris i operàries. La seu de l’empresa està a l’Hospitalet, a l’edifici Copisa.

Fonts laborals han explicat que la sensació de crisi es va conèixer els mesos de setembre i octubre passats. Des d’aquell moment es van començar a produir endarreriments en el cobrament de les nòmines. Després van venir els impagaments. Amb la convocatòria de vaga es vol instar una solució. A més farà possible que els treballadors no tinguin l’obligació de presentar-se a la feina quan a canvi del seu treball no reben res.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*