Vaga als trens cremallera de Nuria i Montserrat i les estacions d’esquí de La Molina Espot i Portainé

La mobilització pretén que s'obrin les negociacions del conveni de turisme i explotacions de muntanya i coincidiria amb la Setmana Santa

Redacció
 
 
 

Comissions Obreres ha convocat vagues als ferrocarrils cremallera de Núria i Montserrat i a les estacions d’Esquí de La Molina, Espot i Port Ainé, negocis integrats a Ferrocarrils de la Generalitat. Les aturades es faran els dies 25, 26 i 27 de març. El motiu per a realitzar la protesta és la negativa de l’empresa a seure a negociar el conveni de turisme i explotacions de muntanya, segons fonts de CCOO de Catalunya.

Fonts sindicals consultades mostren la seva voluntat d’evitar si es pot fer la vaga anunciada. Això es podria fer si finalment la Generalitat de Catalunya accedeix a obrir la negociació. En aquest sentit afirmen que mentre l’any 2010 el govern de Catalunya es va afanyar a aplicar ràpidament les retallades decidides, fent que una part important del conveni quedi congelada, cosa que ha passat així des de 2012.

Els sindicats consideren important iniciar les negociacions. En aquest sentit entenen que seria molt perjudicial per al sector una vaga en el moment àlgid de la campanya turística, més quan aquest any la falta de neu ha perjudicat notablement els negocis que hi estan vinculats cosa que pot perjudicar notablement les comarques de muntanya de Catalunya.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*