Vaga a Abelló Linde contra el pla que pretén retallar 70 llocs de treball dels 180 existents a Catalunya

Els operaris faran aturades parcials creixents en el temps per exigir la negociació d’un pla de futur per a l’empresa

Redacció
 
 
 
Protesta laboral de treballadors d'Abelló Linde a Puçol, País Valencià

Protesta laboral de treballadors d’Abelló Linde a Puçol, País Valencià

L’any 2019 s’inicia amb conflictivitat laboral. Contra el que havia passat en altres moments, ara són les empreses les que donen el primer pas aplicant reestructuracions o canvis essencials en les condicions de treball. Abelló Linde és una societat que comercialitza oxigen industrial i sanitari. La direcció de la companyia ha anunciat una retallada de 70 llocs de treball a les localitats de Barcelona, Parets del Vallès i Rubí.

El comitè d’empresa ha convocat vagues parcials de dues hores per jornada. Es faran de 12 a 13 hores dimarts, 8 de gener. L’11 de gener la convocatòria és d’11,30 a 13 hores. El 15 de gener d’11 a 15 hores i el 18 de gener de 10,30 hores a 13 hores, són, doncs, creixents en el temps, segons el comunicat fet públic per CCOO.

La vaga convocada afecta, en total, uns 180 treballadors i treballadores de les tres plantes. Durant les aturades es faran concentracions davant les portes de cada un dels centres de treball en defensa de l’ocupació a Abelló Linde.

La posició del sindicat CCOO és reclamar a l’empresa la retirada de la mesura que retalla el personal i exigir que s’assegui a negociar un pla industrial que asseguri el futur de la companyia.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*