USOC reclama transparència i responsabilitat per assegurar el futur de Seat

El sindicat vol estar present en el comitè de seguiment que analitzarà les mesures ha adoptar per afrontar la crisi fruit del descobriment de motors trucats

Redacció
 
 
 

El sindicat de Treballadors de Seat (STS) de la USOC ha exigit participar en el comitè de seguiment creat al grup Volkswagen per gestionar el futur del grup com a sindicat representatiu a Seat. En aquest sentit exigeix que es depurin responsabilitats entre els directius del grup automobilístic. Considera que des del Comitè de Vigilància en avall «la resta dels empleats no és responsable» de l’escàndol dels motors dièsel trucats.

«A SEAT fem la nostra feina; treballem bé i per tant no hem de patir les conseqüències dels actes d’alguns directius de Volkswagen. Per fortuna el llançament del segment de l’Ibiza, Polo i Audi 1, aquest previst per al 2017 i és estratègic per al Consorci».

L’organització sindical considera que «seria bo actuar amb seriositat per assegurar les inversions previstes pel Consorci amb un compromís clar davant dels treballadors de Seat i davant els governs autonòmics i de l’Estat. Un compromís que asseguri els nostres llocs de treball, els nostres salaris, i que no hi hagi pèrdues de models i inversions previstes ni ara ni en un futur (deixant d’invertir en maquinària o de fer els restyling necessaris)».

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*