La USOC escull Pere Forga com a secretari general de la seva Federació d’Ensenyament

Al congrés hi ha assistit la consellera del ram, Meritxell Ruiz, i una àmplia representació d'entitats i institucions

Redacció
 
 
 
Pere forga, secretari general de la Federació d'Ensenyament de la USOC

Pere Forga, secretari general de la Federació d’Ensenyament de la USOC

La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha celebrat el congrés d’una de les seves principals federacions, la d’Ensenyament. En aquesta trobada les idees – força han estat la pluralitat educativa, elecció de centres i defensa de tots els llocs de treball de l’ensenyament. També s’ha valorat la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), és a dir, un servei d’educació plural i amb igualtat de drets i deures, segons fonts de l’organització que és majoritària en l’ensenyament concertat.

En la trobada ha estat elegit secretari general Pere Forga amb el 92% dels vots dels delegats. A més, en el congrés s’han renovat la resta de càrrecs que tenen relació amb la federació.

Al congrés hi ha assistit com a convidada la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz a més de diverses altres personalitats en representació de diverses institucions i entitats que tenen relacions amistoses amb la USOC.

El congrés de la Federació d’Ensenyament de la USOC, sota el lema «lliures i plurals, construïm futur».

Forga va escriure fa unes setmanes un article d’opinió al Diari del Treball que d’alguna manera sintetitza les seves idees en relació amb l’ensenyament a Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*