Un principi d’acord ajorna la vaga indefinida convocada a Bergé logística de l’Arboç

A la reunió de mediació l'empresa va acceptar la majoria de les peticions dels treballadors

Tomeu Ferrer
 
 
 

L’aturada havia estat convocada per la secció sindical de la CGT a l’empresa subsidiària de la cristalleria Saint Gobain. La solució es va trobar a la reunió de mediació convocada per buscar una sortida al conflicte.

Els acords, que han de ser ratificats per la plantilla, unes 40 persones, inclou la major part de les reivindicacions dels treballadors.

El primer punt és el reconeixement del deute que l’empresa té amb els treballadors. El segon és el compromís de l’empresa de realitzar tres contractacions indefinides. Amb aquesta decisió se soluciona un problema de contractacions que el sindicat considera que van ser fetes en frau de llei.

També soha decidit el reforç amb una persona més per a les línies de producció que tenen més càrrega de treball. L’empresa està especialitzada a fer treballs per a Saint Gobain, una societat que fabrica els vidres de les principals marques d’automòbils.

A més, s0’ha acordat altres assumptes, com l’ampliació a cinc minuts del temps de l’entrepà o el reconeixement per part de l’empresa de la representativitat de la secció sindical de CGT a la companyia.

Finalment, l’empresa ha donat el seu vistiplau a la contractació de cinc persones més a mitja jornada per a reforçar els relleus. Fins ara aquestes tasques les realitzaven persones procedents d’Empreses de Treball Temporal (ETT).

També ha reconegut l’empresa els plusos dels dissabtes i els diumenges per a les persones que han de treballar aquests festius.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*