UGT i USO‌ convoquen vaga del personal de terra en els aeroports el 21 i 24 d’abril

Reclamen igualtat de tracte entre els treballadors de les empreses que tenen concessions i els de les societats que han estat subrogades

Redacció
 
 
 
Concentració de treballadors de Pansfood a l'Aeroport

Concentració de treballadors de Pansfood a l’Aeroport

Els treballadors del servei de terra dels aeroports de l’Estat espanyol són convocats a fer vaga els dies 21 i 24 d’abril vinent. Els criden els sindicats estatals USO i UGT després que la reunió al servei interconfederal de mediació, celebrada dilluns, 8 d’abril no hagi donat resultats positius.

La clau del conflicte és la petició sindical que els treballadors que estan contractats per les empreses que ostenten les concessions en els aeroports cobrin el mateix que el personal subrogat per aquestes empreses a tercers, tant dels que ja estan en aquesta situació com els dels que ho puguin estar a partir de la signatura del conveni.

Les dues organitzacions sindicals acusen la patronal de mantenir la postura “intransigent” de les últimes reunions de la comissió negociadora, una postura que resumeixen en la idea que les empreses no volen “garantir” les condicions del treballadors ja subrogats, “i fins i tot dels que se subroguin en el futur”.

 

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*