UGT denuncia l’Ajuntament d’Almacelles per incomplir la llei de riscos laborals

El sindicat assegura que a un treballador va patir un greu accident que el va dur 20 dies a l’UCI no se li havia proporcionat Equip de Protecció Individual (EPI)

Redacció
 
 
 
Ajuntament d'Almacelles

Ajuntament d’Almacelles

La federació de serveis públics de la UGT de Catalunya  (UGT-FeSP) a les terres de Ponent ha denunciat l’Ajuntament d’Almacelles (Segrià) per incomplir repetidament la llei de prevenció de riscos laborals.

La denúncia s’ha precipitat a causa del darrer accident que ha afectat per un accident. A principis d’agost un treballador de la brigada municipal va patir un greu accident laboral en caure-li un mur que estava construint. De resultes del sinistre l’operari va estar ingressat durant 20 dies a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El sindicat assegura que “el més greu de tot és que aquest treballador no disposava de l’Equip de Protecció Individual (EPI) corresponent a la tasca que desenvolupava, l’obra no disposava del pla obligatori, ni hi havia cap responsable d’aquesta”.

UGT de Catalunya assegura que havia cridat l’atenció al consistori de l’incompliment de la normativa laboral, igual com ho havia fet també l’empresa que realitza la supervisió del pla de prevenció. En aquest sentit, assegura que “en les actes de les reunions de prevenció s’indiquen  els llocs de treball en els quals caldria actuar immediatament, però la resposta per part de l’Ajuntament és que no hi ha diners i que podrien valorar-ho a finals d’any”.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*